Meniu
Prenumerata

penktadienis, balandžio 19 d.


MIESTŲ RINKODARA
Sukurta nauja reklamos kampanija Vilniui užsienyje pristatyti
BNS
„Go Vilnius“
Vilniaus reklama.

Pirmadienį pradėta nauja reklamos kampanija pristatyti Vilniui užsienyje – „Vilnius – nuostabus, kur bebūtų“ (angl. „Vilnius – amazing wherever you think it is“).

Naujos tarptautinės reklamos kampanijos metu daugiau sužinoti apie Vilnių ir pasirinkti jį savo kitai kelionei bus kviečiami Vokietijos, Didžiosios Britanijos, Izraelio ir Italijos gyventojai, pranešė turizmo ir verslo plėtros agentūra „Go Vilnius“.

Visa reklama internete ves į specialiai sukurtą tinklalapį whereisvilnius.com, kuriame apsilankiusieji bus kviečiami atspėti, kur yra Vilnius, sužinoti, kodėl šis miestas yra nuostabus, ir laimėti kelionę į jį. 

Rinkos tyrimų bendrovės SIC atliktas tarptautinis žinomumo tyrimas parodė, kad tik apie 4 proc. užsieniečių iš Vilniaus tikslinių turizmo rinkų gali ką nors daugiau pasakyti apie Lietuvos sostinę, o dauguma žino tik miesto vardą.

2018 metais atgarsio ir prieštaringų vertinimų sulaukė kampanija, kurioje Lietuvos sostinė Londone ir Berlyne reklamuota kaip Europos „G taškas“. 

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB BNS sutikimo draudžiama

2020 02 03 19:57
Spausdinti