Meniu
Prenumerata

šeštadienis, balandžio 20 d.


ADVOKATAI
Jungiasi dvi žinomos advokatų kontoros – JUREX ir TRINITI
IQ

Dvi verslo teisės advokatų kontoros, JUREX ir trijose Baltijos šalyse veikianti TRINITI, jungia jėgas ir nuo šiol Lietuvoje veiks kaip TRINITI JUREX. 

Daugiau nei 70 patyrusių teisės profesionalų vienysianti grupė bus viena didžiausių Baltijos šalių regione, teiksianti platų spektrą specializuotų verslo teisės paslaugų. Lietuvoje TRINITI JUREX bus vienintelė advokatų kontora, kuri į verslo klausimų sprendimą integruos ginčų rizikos vertinimą. Tai reiškia, kad bus skiriama daugiau dėmesio strategiškai verslo situacijai vertinti bei saugikliams, skirtiems užkirsti kelią verslo rizikoms ir ginčams kilti, numatyti. 

Kontoros partneriais bus Jurgita Judickienė, Vilija Viešūnaitė, Laimonas Judickas, Vytautas Kalmatavičius, Aurelija Rutkauskaitė, Linas Sabaliauskas,  Agnė Ustinovičienė, Deivis Valiulis, Agnė Varnelienė. Iš viso Vilniaus biure dirbs daugiau nei 40 teisininkų. 

TRINITI JUREX pirmasis susijungimo etapas bus užbaigtas iki šių metų spalio pradžios, kai visą komandą jau bus galima rasti po vienu stogu Vilniaus senamiestyje, adresu Vilniaus g. 31. Latvijoje ir Estijoje kontoros pavadinimas nesikeis. Jis ir toliau išliks TRINITI.  

TRINITI JUREX tęsia Lietuvos teisinių paslaugų sektoriuje neįprastą ir kurį laiką sėkmingai TRINITI kontoroje taikytą valdymo praktiką, kurioje strateginiai sprendimai priimami valdyboje, apimančioje ir nepriklausomą valdybos narį. Po susijungimo prie kontoros valdybos prisijungia partnerė Jurgita Judickienė, anksčiau ėjusi JUREX vadovaujančiojo partnerio pareigas. Joje iš viso nuo šiol bus 5 nariai. 

2006 m. įsteigta JUREX aštuonerius metus iš eilės tarptautinių teisės žinynų reitinguojami kaip vieni profesionaliausių bylininkų ir yra sukaupę išskirtinę patirtį darbo teisės srityje bei transporto sektoriuje. JUREX komanda yra laimėjusi 84 proc. bylų, kuriose atstovavo klientams, o beveik penktadalį bylų kontorai pavyko išspręsti taikos sutartimis. Tarp JUREX klientų vienas didžiausių mažmeninės prekybos tinklų „Rimi Baltic“, „British American Tobacco“, „Vilniaus baldai“, Lietuvoje ir pasaulyje pripažintos inovacijų bei technologijų kompanijos „Global BOD Group“ ir „Light Conversion“.  

TRINITI komanda pernai pirmoji Baltijos šalyse pelnė tarptautinį „Managing Intellectual Property Awards“ apdovanojimą už reikšmingiausią metų intelektinės nuosavybės bylą. Daugelį metų TRINITI reitinguojama tarp geriausiųjų Lietuvoje intelektinės, darbo teisės, nekilnojamojo turto, finansų, ginčų ir kitose srityse. Kontora turi ilgametę darbo su startuoliais patirtį, tarp kurių ir vienos didžiausių Lietuvos sėkmės istorijų „Oberlo“, „TransferGo“ bei „Droplet Genomics“. TRINITI yra pelniusi Prancūzijos „Idex“ ir „Louis Vuitton“, Vokietijos „Audi“, „Volkswagen“ ir kitų visame pasaulyje veikiančių tarptautinių kompanijų pasitikėjimą. 

2020 08 17 12:09
Spausdinti