Meniu
Prenumerata

penktadienis, kovo 29 d.


„QANON“
Karantine su sąmokslo teorijomis
Jamesas Walkeris

Merei rūpesčių sukėlė ne tik koronavirusas – jos motinai susisuko galva dėl „QAnon“ sąmokslo teorijos. Jamesas Walkeris domisi, kaip Q tapo svarbiau už viską.

Giedrą vasario pradžios popietę Merės (vardas pakeistas) santykiai su mama pabjuro. 30 metų perkopusios Merės gyvenimas nesusiklostė ir jai teko įsikelti į motinos dviejų kambarių namelį su ratais – ankštą būstą, kurį supa jau kelias kartas šeimai priklausančios dirbamos žemės.

Merė dirbo skubios medicininės pagalbos tarnyboje Šiaurės Karolinos valstijoje: varginančiai ilgomis pamainomis teikdavo neatidėliotiną medicininę pagalbą. Gavusi seniai lauktą laisvadienį, moteris ilgai miegojo, o paskui išėjo į kiemą pašerti tvenkinyje plaukiojančių žuvų ir rinkti vištų kiaušinių. Sugrįžusi į ryškiai apšviestą svetainę rado motiną sėdinčią prie virtuvinio stalo ir per telefoną žiūrinčią jutubo įrašus.

Baigusi motina pakėlė akis į dukrą. „Ar žinai, kur pirmąsyk įdiegtas 5G?“ – paklausė ji. Merė atsakė nežinanti. „Uhane! – atsakė motina turėdama galvoje Kinijos miestą, kur prasidėjo COVID-19 pandemija. – Ar gali patikėti? 5G naudojamas koronavirusui skleisti ir sukelti. Negana to, jis skleidžia mikrobangas, kurios irgi yra mirtinos.“

2020 11 11 10:57
Spausdinti