Meniu
Prenumerata

penktadienis, kovo 29 d.


E. Musko motina: „Mano vaikai visada elgiasi nepaprastai“
IQ Life
(Scanpix nuotr.).

Jos vaikai sukėlė audrą greitais automobiliais ir lėtuoju maistu. Maye Musk pasakoja Natashai Loder, kaip užaugino verslininkų šeimą.

„Dieve, kaip siaubinga“, – susiraukia M. Musk, lyg būčiau naujajame jos sūnaus Kimbalo restorane parodžiusi kirminą. O juk tik paklausiau, ką ji mananti apie dabartinę žaliavalgystės madą. „Po apsilankymo žalio maisto restorane maldavau: prašau, nuveskite mane mėsainio! Neprisiverčiau ten nieko suvalgyti.“

Įspūdinga trumpai apsikirpusi baltaplaukė moteris švytinčia oda ir spindinčiomis akimis žodžių į vatą nevynioja. Kaip dietologė M. Musk mitybos madų nesivaiko. O kaip garsiausio pasaulyje išradėjo Elono, technologijų ir maisto verslininko Kimbalo bei kino režisierės Toscos mama ji pasižymi ne mažiau tvirta nuomone.

Kitaip nei daugelio Maye bendraamžių (balandžio 19 d. jai sukako 70), vien motinystė šios moters neapibrėžia. 45 metus ji vadovauja savo mitybos įmonei, be to, jau 54 metus dirba modeliu. Mūsų laikais, kai akistatoje su konkurencingo švietimo pavojais tėvus ir vaikus sieja vis stipresni saitai, ji entuziastingai išpažįsta savo ir vaikų nepriklausomybę.

2018 07 16 15:32
Spausdinti