Meniu
Prenumerata

ketvirtadienis, kovo 28 d.


„FORMULĖ 1“
Nepaprasta Lewiso istorija
Saulius Ramoška
Scanpix
Dar viena pergalu0117.

Lewisas Hamiltonas yra vienintelis „Formulės 1“ lenktynininkas, turintis Didžiosios Britanijos riterio titulą. Didesnė intriga, ar jam pavyks šiemet tapti ir F1 karaliumi.

„Mercedes“ komandos lenktynininkas 36-erių britas L. Hamiltonas pernai iškovojo septintą pasaulio „Formulės 1“ lenktynių čempiono titulą ir pagal šių trofėjų skaičių lygiuojasi su legendiniu Vokietijos lenktynininku Michaeliu Schumacheriu.

Ar pavyks britui šiemet pelnyti aštuntą pergalę ir tapti visų laikų rekordininku? O gal siekiant šios svajonės jam koją pakiš Schumacheris? Ne Michaelis, o 21-ių Mickas, Michaelio sūnus, kuris pernai buvo stipriausias „Formulės 2“ čempionate ir šiemet debiutuoja „Haas“ komandoje.

„Niekada nesakiau, kad pavardė mane įpareigoja ar spaudžia. Nemanau, kad ir ateityje kitaip pasakysiu. Esu laimingas turėdamas tokią pavardę, laimingas, kad ši pavardė vėl grįžo į „Formulę 1“. Pavardė suteikia impulso, motyvuoja kasdien dirbti taip, kaip tik galiu“, – prieš šių metų lenktynes sakė tituluotojo vokiečio sūnus Mickas.

2021 04 03 21:27
Spausdinti