Meniu
Prenumerata

antradienis, kovo 19 d.


RIMTI REIKALAI
Talibanas iš didžiosios T
Balys Godauskis
Vyčio Snarskio pieš.

Kolektyvinis kosėjimas duoda įdomių rezultatų. Lietuvoje iki kinų viruso sukeltos pandemijos ką nors pavadinti „talibu“ reiškė šiokį tokį įžeidimą. Dabar po kunigo Peškaičio (OFM) ir filosofės Vasiliauskaitės (VGTU) intelektinio įdirbio tapo visuotinai žinoma, kad Vakarus valdo bjaurybės, kuriems nieko nėra švento, o va talibai tiesiog švytėte švyti nuo tų tikrųjų natūralios kilmės šventenybių.

Iš toliau geriau matyti. Tik patys afganistaniečiai, strimgalviais bėgantys nuo dvasingojo Talibano, nieko nesupranta apie gyvenimą ir tikrąsias vertybes. Akivaizdu, kad juos apnuodijo sorošistinė propaganda ir 5G antenų skleidžiama spinduliuotė. O visi talibų propaguojami papročiai yra labai išmintingi ir praktiški. Vyrams Afganistane nebereikės skustis barzdų – kiek dolerių ir laiko bus sutaupyta. Ir taupyti stambesniems pirkiniams nereikės. Pavyzdžiui, užsimanei tojotos landkruizerio – iš vieno kaimyno pasiskolini kalašnikovą, iš kito pasiimi tą landkruizerį, įtaigiai paleidęs porą apkabų į orą. Moterims bus išvis ne gyvenimas, o rojus – nebereikės šlaistytis gatvėmis, vaikščioti į parduotuves, ypač drabužių. Talibanas uždraudė moterims sportuoti, nes nėra reikalo. Įsivaizduokit, kiek dabar Kabulo hipsterės sutaupys laiko ir jėgų.

Neturėtų stebinti, kad būtent filosofė Vasiliauskaitė šešiskart žlugusiame kovidiniame Vakarų pasaulyje geriau už visus kitus skiria juoda nuo balto, demaskuoja pasaulinių vyriausybių klastas ir mums, nieko nesuprantantiems, pasako, kas yra kas. Ir ko nedaryti.

Prieš beveik dešimtį metų, kai feminizmas buvo madingas, būtent ši filosofė demaskavo visas netikras feministes – nuo „Pussy Riot“ iki Fioklos ir Airos Leonidovnos imtinai, išdėjo jas visas į šuns dienas ir įrodė, kad tikrasis feminizmas yra būtent tas, iš didžiosios F, kurį išpažįsta Ji, Vasiliauskaitė.

2021 09 29 13:53
Spausdinti