Meniu
Prenumerata

penktadienis, kovo 29 d.


JAV PREZIDENTO RINKIMAI
J. Bidenas perspėja: debatų nebus, jei D. Trumpas vis dar turės virusą
BNS

JAV demokratų kandidatas į prezidentus Joe Bidenas antradienį sakė, kad jo ir Donaldo Trumpo debatai neturėtų vykti, kol prezidento testai dėl koronaviruso bus teigiami.

Pasak J. Bideno, jis „laukia, kol galės dalyvauti debatuose su juo“, bet „reikės laikytis labai griežtų rekomendacijų“. Demokratų kandidatas sakė nežinantis D. Trumpo statuso jam pirmadienį sugrįžus į Baltuosius rūmus iš Walterio Reedo karinės ligoninės, kur jis tris dienas buvo gydomas dėl COVID-19.

„Galvoju, kad jei jis vis dar turi COVIDą, mums nereikėtų rengti debatų“, – žurnalistams sakė J. Bidenas, Heigerstaune Merilande lipdamas į lėktuvą, kuriuo grįžo į Delaverą. Antri televiziniai D. Trumpo ir J. Bideno debatai yra suplanuoti spalio 15 dieną, o treti – spalio 22-ąją. Rinkimai įvyks lapkričio 3-iąją

J. Bideno kampanija pranešė, kad anksčiau antradienį buvo gauti neigiami jo testo dėl koronaviruso rezultatai. D. Trumpas antradienį pareiškė, kad jaučiasi puikiai ir tikisi dalyvauti spalio 15 dieną numatytuose debatuose su J. Bidenu.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB BNS sutikimo draudžiama

2020 10 07 08:56
Spausdinti