Meniu
Prenumerata

trečiadienis, balandžio 24 d.



Warning: Division by zero in /home/alfa/subdomains/iq/straipsnis.php on line 578
SUSIDOROJIMAS
Berlyne po apnuodijimo sveikstantis A. Navalnas sako jau galintis pats kvėpuoti
BNS
Scanpix
Aleksejus Navalnas.

Berlyno klinikoje dėl apnuodijimo kovine nervus paralyžiuojančia medžiaga gydomas Rusijos opozicijos lyderis Aleksejus Navalnas antradienį pranešė, kad jau gali pats kvėpuoti.

Tai pirmi vieši jo komentarai po to, kai opozicionierius praėjusį mėnesį staiga pasijuto blogai lėktuve, skridusiame iš Sibiro į Maskvą.

„Labas, tai Navalnas“, – parašė jis socialiniame tinkle „Instagram“, pasirodydamas su šeima iš Berlyno ligoninės, į kurią buvo pervežtas gydyti. „Vis dar beveik nieko nemoku, bet štai vakar galėjau visą dieną kvėpuoti pats... Labai patiko. Nuostabus, daugelio nepakankamai vertinamas procesas. Rekomenduoju“, – parašė A. Navalnas.

Vokiečių gydytojai sako, kad A. Navalnas buvo apnuodytas kovine nervus paralyžiuojančia medžiaga iš Sovietų Sąjungoje pagamintų medžiagų grupės „Novičiok“. A. Navalno kolegos sako, kad šio uždrausto cheminio ginklo panaudojimas rodo, kad už apnuodijimą gali būti atsakinga tik Rusijos valstybė.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB BNS sutikimo draudžiama

2020 09 15 14:08
Spausdinti