Meniu
Prenumerata

šeštadienis, balandžio 20 d.


Aktualijos
PREZIDENTO RINKIMAI 2024
Kandidatas į prezidentus D. Žalimas: atsilikusi praktika žmogaus teisėje turi neigiamų pasekmių
Rytų Europos studijų centre (RESC) antradienio rytą įvyko antroji diskusijų su kandidatais į Lietuvos prezidentus ciklo dalis. Šį rytą centro
Aktualijos
RINKIMAI 2024
R. Šimašius dalyvaus Europos Parlamento rinkimuose
Buvęs Vilniaus meras Remigijus Šimašius ketvirtadienį pranešė grįžtantis į aktyvią politiką ir dalyvausiantis šiemet vyksiančiuose Europos Parlamento (EP) rinkimuose.
Komentarai
KOMENTARAS
Ką 2024 metai gali atnešti verslui Lietuvoje?
Pastarųjų metų patirtis rodo, kad verslas ir gyventojai Lietuvoje iš tiesų rengėsi blogiausiems scenarijams, bet, nuogąstavimams neišsipildžius, plūstelėdavo optimizmo, išaugusio vartojimo bangos ir stambaus verslo noras investuoti nedingo. Tad kokius svarbiausius iššūkius įmonės mato kitąmet, kokių sprendimų ieško ir ar 2024 metai gali nustebinti?
Pasaulis
PASAULIO ŠALIŲ PREZIDENTŲ RINKIMAI
Penkeri rinkimai 2024 metais, lemsiantys pasaulio tvarką
Ar gali sugrįžti Donaldas Trumpas? Ar kas nors Rusijoje gali mesti iššūkį Vladimirui Putinui? 2024 m. balsuos pusė pasaulio, prezidentą
Pasaulis
JAV PREZIDENTO RINKIMAI
D. Trumpas paskelbė kandidatuosiąs 2024 metų JAV prezidento rinkimuose
Donaldas Trumpas antradienį kovingai nusiteikęs įsitraukė į 2024 metų prezidento rinkimų lenktynes, rengdamas dirvą įnirtingai respublikonų kovai dėl nominacijos po to, kai prasti jo parinktų kandidatų rezultatai kadencijos vidurio rinkimuose susilpnino jo įtaką partijoje.
Pasaulis
JAV
J. Bidenas ketina siekti antros kadencijos 2024 metais
JAV prezidentas Joe Bidenas ketina kandidatuoti antrai kadencijai per 2024 metų rinkimus, patvirtino Baltųjų rūmų spaudos sekretorė Jen Psaki.
ŽYMA
2024