Meniu
Prenumerata

šeštadienis, balandžio 20 d.


„Volkswagen Arteon“ dar beveik niekas nematė, bet jau perka
Autonaujienos

Lietuvoje pirmoje iš Baltijos šalių pristatytas naujasis „Volkswagen“ flagmanas „Arteon“. Vėliau liepos mėnesį naujasis „Arteon“ bus pademonstruotas Latvijoje bei Estijoje.

Išankstinio pardavimo metu Baltijos šalyse parduota daugiau nei 74 „Arteon“ vienetų, daugiausia Lietuvoje – 44. „Tai ženklas, kad „Arteon“ mūsų šalyse bus labai populiarus“, – mano Ilgvaras Ļubka, „Volkswagen“ prekės ženklo vadovas Baltijos šalyse. Naujasis „Volkswagen“ gali būti varomas tiek priekiniais, tiek visais keturiais ratais. Modelyje taip pat montuojamas aktyvusis informacijos ekranas.
„Arteon“ debiutuoja kartu su naujomis, moderniomis pagalbos vairuotojui sistemomis. Naudodama GPS navigacijos sistemos ir maršruto duomenis, naujoji dinaminių važiavimo posūkiuose šviesų sistema su išankstinių tolimųjų šviesų valdymu numato artėjantį kelio posūkį ir apšviečia jį dar prieš vairuotojui pasukant. Antrosios kartos Emergency Assist sistema suteikia dar daugiau saugumo: jei vairuotojas tampa neveiksnus dėl sveikatos sutrikimų, sistema ne tik sumažina automobilio greitį, bet ir nukreipia jį į avarinio sustojimo juostą kelyje. Be aukštos kokybės ir modernios standartinės „Gran Turismo“ versijos, „Arteon“ Baltijos šalyse bus galima įsigyti su išskirtiniu „R-Line“ paketu. Pasirenkamos papildomos įrangos sąraše panoraminįs elektra valdomas stoglangis, automatiėę trijų zonų oro kondicionieriaus sistemą, priekinės sėdynes su masažo funkcija, šildomas vairas ir dvispalvė interjero apdailą iš Nappa odos. Ypač dinamiškas fastback modelis pirmą kartą viešai buvo pristatytas Ženevos automobilių parodoje 2017 metų kovo mėnesį. Pradinė kaina Baltijos šalyse – 31 743 eurų.
2017 07 06 20:49
Spausdinti