Meniu
Prenumerata

šeštadienis, balandžio 20 d.


IŠMANIEJI TELEFONAI
Didžiosios lenktynės prasideda: „Samsung“ pristato „Galaxy S20“ seriją
IQ

Pietų Korėjos bendrovė „Samsung“, kaip jau tapo įprasta, pirmoji iš didžiųjų telefonų gamintojų pristato savo flagmanus. Šiandien San Fransiske (JAV) bendrovė žiniasklaidą supažindino su naująja „Galaxy S20“ serija. 

Ką turime žinoti apie naujuosius telefonus?

„Galaxy S20“ seriją sudaro trys modeliai – „Galaxy S20“, „Galaxy S20+“ ir „Galaxy S20 Ultra“. 

Visuose modeliuose integruota nauja kameros technologija, sujungianti dirbtinį intelektą su kol kas didžiausiu „Samsung“ vaizdo jutikliu. „S20+“ ir „S20 Ultra“ palaikys ir 5G ryšio technologiją. 

„S20 Ultra“ turi 108 MP, o S20 ir „S20+“ – 64 MP kamerą. „S20 Ultra“ naudoja naujausią pergrupavimo technologiją, kuri devynis pikselius sujungia į vieną, taip padidinama nuotraukų kokybę, net jei fotografuojama ir esant prastam apšvietimui.

S20 ir „S20+“ „Space Zoom“ technologija objektus gali priartinti 30 kartų, o dėl susilenkiančių lęšių „S20 Ultra“ pasižymi 10 kartų hibridiniu optiniu priartinimu nesuprastinant vaizdo kokybės. Su šiuo modeliu mastelį galima padidinti net iki 100 kartų. S20 serijos telefonuose integruota pažangi priartintų nuotraukų apkarpymo technologija leidžia nuotrauką apkarpyti neprarandant kokybės. 

„Galaxy S20“ serijos kameros funkcija „Single Take“ vienu metu gali pasiūlyti kelis nuotraukos ar vaizdo įrašo variantus: tiesioginio fokusavimo, plataus kampo, apkarpytas ir kitas nuotraukas bei vaizdo įrašus, o dirbtinis intelektas pasiūlys geriausius kadrus. 

Su naujaisiais telefonais vaizdo įrašus galima įamžinti 8K raiška. Dėl „Super Steady“ technologijos, tiksliau – integruotos drebėjimą stabilizuojančios funkcijos, bei dirbtinio intelekto atliekamos judesio analizės net ir judant filmuojami vaizdo įrašai bus sklandūs. 

Foto galerija.: new_000207199_0

„Samsung“ bendradarbiauja su „Spotify“, todėl kiekvienas „Galaxy S20“ serijos telefono savininkas gali susikurti suasmenintą muzikos albumą, pritaikomą kiekvienai vartotojo susikurtai „Bixby“ rutinai. Tokiu būdu, naudojantis iš anksto nustatytomis ir personalizuotomis programomis, tokiomis kaip sporto arba vairavimo aplinka, vartotojas gali klausytis specialiai susikurto muzikos albumo. 

„Samsung“ taip pat bendradarbiauja su „Netflix“, tad naujausio flagmano savininkus pasieks išskirtinis turinys, o dėl partnerystės su „YouTube“ vartotojai 8K vaizdo įrašus į šią platformą galės įkelti tiesiai iš telefono, 5G ryšys leis tai padaryti kur kas greičiau, nei buvo įprasta iki šiol.

Vartotojai S20 galės įsigyti su 128 GB, „S20+“ ir „S20 Ultra“ su 128 GB bei 512 GB vidine atmintimi. 

„Galaxy S20“ vartotojai galės pasirinkti iš kelių įrenginio spalvų – kosminės pilkos, padangių mėlynos ir padangių rožinės, perkantys „Galaxy S20+“ – iš kosminės pilkos, kosminės juodos ir padangių mėlynos, o norintys įsigyti „Galaxy S20 Ultra“ iš dviejų variantų – kosminės pilkos ir juodos. 

Prekybos vietose naujieji telefonai pasirodys kovo 13 d. Pigiausias serijos modelis turėtų kainuoti vos daugiau nei 900 eurų, brangiausias – 1359 eurus.

2020 02 11 21:00
Spausdinti