Meniu
Prenumerata

ketvirtadienis, balandžio 18 d.


Ar egzistuoja išmanusis prietaisas, gyvenantis jūsų tempu?
Alfa.lt

Vos pasirodę, išmanieji laikrodžiai rinkoje akimirksniu sulaukė didelio populiarumo. Ypač tai nulėmė jų funkcijos, kurių tikslas – kuo labiau supaprastinti mūsų kasdienybę. Išmanieji laikrodžiai gali būti tiek asmeniniai padėjėjai, tiek treneriai, motyvuojantys daugiau judėti, ar net virtualūs gydytojai, kurie kviečia stebėti savo sveikatą.

BEREKLAMOS:

Šiandien išmanieji laikrodžiai yra skirti visiems. Bet kaip, esant tokiai didelei įvairovei, išsirinkti tą vieną vienintelį? Besidairant patariame atkreipti dėmesį į tris svarbiausius dalykus: išmaniųjų funkcijų įvairovę, į tai, kiek po įkrovimo laiko laikrodžio baterija, ir dizainą.

Galima sakyti, kad šiandien ratas visiškai apsisuko ir grįžtama prie klasikos, pavyzdžiui, išmanusis laikrodis „Huawei Watch 3 Elite“ turi klasikinį metalinį dirželį, todėl toks laikrodis tiks pasiilgstantiems senųjų modelių. Be to, išmanusis su tokiu dirželiu gerai atrodys tiek darbiniame susitikime, tiek ir leidžiant laisvalaikį.

Be to, šiandien galime daryti ir tai, ko anksčiau negalėjome, – prie savo metalinio dirželio kada panorėję pritaikyti ciferblatą. Jų išmaniajame laikrodyje „Huawei Watch 3 Elite“ yra iš anksto įdiegta daugiau nei 1000, todėl pasirinkimas išties didelis. Kita vertus, neradus tinkamo jį visuomet galėsite susikurti patys. Laikrodis turi ir labai jautrų liečiamąjį ekraną, o sukamoji karūnėlė neperkrauta nereikalingais mygtukais. Ir tai – tik pati pradžia funkcijų bei galimybių, kurias savyje talpina patrauklaus dizaino klasikinio dirželio „Huawei Watch 3 Elite“ laikrodis.

Kaip išmanusis laikrodis prisitaiko prie mūsų?

Šiandien vienas svarbiausių kriterijų renkantis išmanųjį įrenginį yra paprastas: kiek jis gebės prisitaikyti prie mūsų gyvenimo tempo? Natūralu, kad išmanųjį laikrodį norisi segėti kuo ilgiau, o krauti – kuo trumpiau. Būtent šiuo aspektu ir gali pasigirti naujasis „Huawei Watch 3 Elite“. Šio laikrodžio išskirtinumas yra tai, jog jis, naudojamas išmaniuoju režimu, po baterijos įkrovimo veiks 3 dienas, o naudojant ypač ilgo baterijos veikimo režimą – net 14 dienų. Tokios trukmės išmaniojo laikrodžio baterija garantuos, kad tiek savo sveikatos duomenis, tiek atliekamų sporto pratimų rodmenis galėsite sekti nepertraukiamai, o įrenginio nereikės dažnai nusiiminėti nuo riešo tam, kad jį įkrautumėte.

Kitas didelis „Huawei Watch 3 Elite“ privalumas – dviejų lustų architektūra, kuri užtikrina ne tik galingesnį įrenginio veikimą, bet ir kur kas geriau subalansuotą duomenų apdorojimą. Tuo pat metu pažangusis bendrovės „Huawei“ algoritmas taupo energiją ir užtikrina dar geresnį laikrodžių baterijos veikimą. Taigi, turime išmanųjį įrenginį, kuris gali pasigirti tiek savo galia, tiek efektyviu jos paskirstymu.

Visos išmaniausios funkcijos tiesiog ant jūsų riešo

Šiandien vis dažniau suprantame, kaip svarbu į savo kasdienybę įtraukti sveikesnę gyvenseną. Kita vertus, šiais laikais turime ir vis daugiau išmaniųjų pagalbininkų, kurie tyliai padeda mums siekti užsibrėžtų sveikesnės gyvensenos tikslų. Bet kaip išsirinkti tokį įrenginį, kuris tikrai pagelbėtų mums kasdienybėje, o ne būtų tik graži puošmena ant riešo? Čia mums padės išsamios laikrodžių specifikacijos.

Pavyzdžiui, „Huawei Watch 3 Elite“ turi daugiau nei 100 skirtingų treniruočių režimų. Net 19 iš jų – skirti profesionalams ir apima treniruotes tiek lauke, tiek viduje. Taip pat laikrodis savyje talpina 85 individualius režimus, o 6 dažniausiai pasitaikančios treniruočių rūšys bus aptinkamos automatiškai. Maža to, savo telefone įsidiegę bei įsijungę programėlę „HUAWEI sveikata“, joje rasite išsamiai pateiktus jūsų sveikatos duomenis bei galėsite naudotis pažangiausia maršrutų sekimo funkcija.

Be visų „Huawei Watch 3 Elite“ sveikatos stebėsenos technologinių sprendimų, yra ir dar keli, kurie patiks naujovių mėgėjams. Vienas tokių ­– odos temperatūros jutiklis, kurio dėka visuomet sužinosite, kada ji pakilo. Taip pat naujasis „Huawei“ išmanusis laikrodis turi širdies ritmo stebėsenos technologiją „TruSeen 4.5“, kuri naudoja šešis viename LED ir keturis fotodiodus, todėl šviesos įsiskverbimas yra geresnis. O viena labiausiai liaupsinamų šio įrenginio funkcijų yra „Huawei Watch 3 Elite“ veikiantis „sveikatos draudimas“. Tai reiškia, kad jei laikrodis užfiksuoja, jog jūs nukritote ar praradote sąmonę, iš karto apie tai pranešama numatytam kontaktui, o 5 kartus spustelėjus mygtuką „aukštyn“ – susisiekiama su greitosios pagalbos tarnyba. Ši funkcija suteikia didesnį saugumo jausmą ir komfortą, ypač keliaujant vienam.

Taigi, jeigu jau šiandien norite turėti visas šiuolaikines išmaniąsias funkcijas ant savo riešo – naujas išmanusis laikrodis „Huawei Watch 3 Elite“ yra vienas tinkamiausių pasirinkimų. Be to, šis laikrodis sujungia klasikinį dizainą ir paklausiausias šiuolaikines technologijas, todėl puikiai tiks ir kaip pirmasis jūsų išmanusis laikrodis.

2021 10 05 10:17
Spausdinti