Meniu
Prenumerata

penktadienis, balandžio 19 d.


MAŽMENINĖ PREKYBA
„Senukai“ žengia į naują teritoriją – prekiaus ir maisto produktais
IQ

Statybos, remonto ir buities prekių parduotuvių tinklas „Kesko Senukai“ asortimentą pildo maisto produktais.

Įmonė, vykdydama Vyriausybės sprendimą, yra laikinai apribojusi prekybos centrų veiklą. Todėl maisto produktų fizinėse „Senukų“ parduotuvėse klientai įsigyti galės specialiai tam įrengtose erdvėse, atskirtose nuo likusio prekybinio ploto.

Prekyba maisto produktais pradedama Vilniuje, P. Lukšio g. 34, įsikūrusiuose „Senukuose“ (prekybos centre „Banginis“). Netrukus maisto prekių bus galima įsigyti ir kituose miestuose bei internetinėje parduotuvėje www.senukai.lt.

Asortimente klientai galės rinktis iš daugiau kaip 2000 skirtingų maisto prekių pavadinimų: miltų, makaronų, aliejaus, konservuotų daržovių ir mėsos konservų, kavos, arbatos, padažų, saldėsių ir kt.

Kartu su maisto produktais pirkėjai turės galimybę įsigyti ir pavasario sezonu itin aktualių sodo ir daržo prekių: substratų sėjai, daržovių ir vejų sėklų, trąšų. Taip pat galės įsigyti būtiniausių mechaninių ir elektrinių įrankių meistrams bei sodininkams, pagrindinių namų apyvokos, automobilių ir gyvūnų priežiūros prekių.

Vilniuje maisto produktų klientai įsigyti galės darbo dienomis ir savaitgaliais.

„Kesko Senukai“ Baltijos šalyse ir Baltarusijoje valdo 159 parduotuvių tinklą, iš jų – 86 „Senukų“ ir „Statybų duonos“ parduotuves Lietuvoje. 

2020 03 31 16:32
Spausdinti