Meniu
Prenumerata

ketvirtadienis, kovo 28 d.


LIETUVOS PAŠTAS
Lietuvos paštas dėl Kauno ir Klaipėdos pašto rūmų likimo klaus gyventojų
BNS
Fotobankas
Kauno pašto rūmai.

Lietuvos paštas pradeda susitikimus su visuomene dėl to, kaip galėtų būti visuomenės reikmėms pritaikyti Kauno ir Klaipėdos centrinių paštų rūmai.

Kauno centriniame pašte renginys vyks pirmadienį, o Klaipėdoje – antradienį.

„Organizatoriai tikisi, kad miesto bendruomenės ir kiti visuomenės bei verslo atstovai aktyviai dalyvaus šiuose renginiuose, konstruktyviai diskutuos ir pateiks konkrečius siūlymus su idėjomis, įvertins galimus finansavimo šaltinius, kurie leistų surasti geriausią ir tinkamiausią sprendimą dėl šių pastatų įveiklinimo“, – teigiama Lietuvos pašto pranešime.

Surinktas idėjas ketinama perduoti tarpinstitucinei grupei, kuri, tikimasi, įvertins visus pasiūlymus ir pateiks savo išvadas.

Tarpinstitucinės grupės pirmuosius posėdžius yra numatyta surengti kovą.

Valstybės valdomo Lietuvos pašto valdyba pernai gruodį nutarė stabdyti įmonės veiklai nebenaudojamų Kauno ir Klaipėdos centrinių paštų pastatų pardavimo procesą. 

Lietuvos paštas norėjo parduoti pastatus Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje, nes jų išlaikymas yra brangus, tačiau dalis politikų, taip pat paveldosaugininkai pasisakė už jų išsaugojimą visuomenės reikmėms.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB BNS sutikimo draudžiama

2020 03 02 08:47
Spausdinti