Meniu
Prenumerata

šeštadienis, gegužės 4 d.


M.Trump kostiumas kelionei į Teksasą: su „audros aukštakulniais“
BNS ir IQ
JAV prezidentas ir pirmoji ponia atvyko į Korpus Kristi miestą. (AP nuotr.).

Buvusi manekenė, JAV pirmoji ponia Melania Trump visuomet atrodo elegantiška ir pasitempusi. Savo išvaizdai ypatingą dėmesį ji skyrė ir rinkdamasi garderobą jautriai kelionei į audros ir potvynių nuniokotą Teksasą. Ir neliko neįvertinta.

Internete pasirodė nuotraukų, kuriose M.Trump dar Baltųjų rūmų kieme matoma avinti aukštakulnius, vilkinti patrumpintas juodas kelnes, chaki spalvos švarką ir su akiniais nuo saulės. Melania čia atrodo lyg potvynį stebinti Barbė“, – socialiniame tinkle „Twitter“ parašė rašytoja Maria Del Russo.
"Ypatingieji audros aukštakulniai". („Reuters“ nuotr.) „Pagalba jau čia, Teksasai! Nesijaudinkit, Melania turi savo ypatinguosius audros aukštakulnius“, – juokėsi televizijos prodiuseris ir scenaristas Bradas Wollackas. Komikė Jessica Kirson pridūrė: „Puiki idėja, @FLOTUS (M.Trump). Savo kulniukais galite rinkti šiukšles.“
Komikė Jessica Kirson pridūrė: „Puiki idėja, @FLOTUS (M.Trump). Savo kulniukais galite rinkti šiukšles.“
Atvykusi į Korpus Kristi miestą pirmoji JAV ponia iš prezidentinio lėktuvo išlipo dėvėdama juodas kelnes, baltus marškinius ir apsiavusi baltais sportiniais bateliais. Leisdamasi trapu M.Trump plačiai šypsojosi ir mojavo pasitinkančiai svitai. M.Trump dar dėvėjo ir juodą kepuraitę su užrašu „FLOTUS“ – žodžių „Jungtinių Valstijų pirmoji ponia“ (First Lady of the United States) akronimu. Dėl šios aprangos detalės moterį taip pat kritikavo tviterio vartotojai.
M.Trump dar dėvėjo ir juodą kepuraitę su užrašu „FLOTUS“ – žodžių „Jungtinių Valstijų pirmoji ponia“ (First Lady of the United States) akronimu.  
Tuo tarpu prezidento Donaldo Trumpo apranga buvo įvertinta kaip gana įprasta ir tinkama politikui, besiruošiančiam aplankyti nuo stichinės nelaimės nukentėjusius piliečius. Prezidentas dėvėjo juodą striukę, šviesias kelnes ir rudus batus. Didžiulė Teksaso teritorija vis dar kovoja su smarkios audros „Harvey“ padariniais. Uragano atneštos liūtys užtvindė didelę dalį ketvirto pagal dydį JAV miesto Hjustono. Dešimtys tūkstančių žmonių tebesiglaudžia perpildytose laikinose pastogėse, o pareigūnai tęsia gelbėjimo operaciją ir padeda įstrigusiems gyventojams palikti savo namus. Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB BNS sutikimo draudžiama.  
2017 08 30 13:39
Spausdinti