Meniu
Prenumerata

antradienis, balandžio 16 d.


Kaip neapgauti savęs renkantis laikrodį?
Reklama
(Pixabay nuotr.).

Brangus laikrodis rodo statusą? Tūkstančių vertės aksesuaras ant riešo – ne juokas (jeigu tai originalas, o ne padirbinys), tačiau ne kiekvienam to reikia. Svarbiausia – neapgaudinėti savęs ir nesivaikyti trumpalaikių mados vėjų ar neva statusą pakeisiančio papuošalo. O ypač – nepasikliauti kopijomis.

Milžiniškas neigiamas reiškinys

Žodyne kuo puikiausiai atskleidžiama, kad padirbinys – tai suklastotas dalykas. Ką apgauna žmogus, pasirinkę klastotę? Draugus, kolegas ir save? Ne vien.

Anot statistikos, tai milijardinė industrija. Akivaizdu, kad įsigydami kopiją prie šios neigiamos tendencijos prisidėtume. Kartu prisidėtume prie rinkos iškraipymo ir dar vienos negerovės, ekonomistų vadinamos šešėliu. Taip pat palaikytume darbą prastomis sąlygomis, kur žmonės neaiškiomis sąlygomis „štampuoja“ produktą po produkto...

Autentiškumas, kurį verta rinktis

Elementarus pliusas perkant ORIGINALŲ laikrodį – garantija. Kaip manote, ar iš pogrindžio ištrauktai brangaus modelio kopijai suteikiama garantija? Naivu tikėtis. O žinant, kad padirbiniai nėra orientuoti į kokybiškumą, tik laiko klausimas, kada teks išmesti. Kaip sakoma, skūpus moka du kartus.

Tačiau pasižvalgius, kokia plati ir spalvinga ORIGINALIŲ (autentiškų) laikrodžių pasiūla, nesinori nė galvoti apie kopijas, kuriomis tik save apgautume. Žinomų ir pripažintų gamintojų produkcija patraukliomis kainomis pateikiama internete, vienoje iš lyderiaujančių parduotuvių – Atejolaikas.lt. Juk atėjo laikas rinktis autentiškumą. Metas naujam – aukščiausios dizaino prabos ir bekompromisės kokybės – laikrodžiui.

Kiekvienos akimirkos svarba

Galiausiai reikia paminėti, kad laikrodis mums padeda suvokti kiekvienos akimirkos svarbą. Kiek nedaug trunka viena minutė... ir kiek daug galime padaryti per tą vieną minutę. Ką reiškia valanda mėgstamos veiklos ir kiek yra valanda nekantrumo...

Norint būti punktualiems ir savo dieną išnaudoti turiningai, pravartu apgalvoti, kas iš tiesų patinka. Galima atmesti tokius svarstymus kaip „pasirodysiu prieš kaimyną“ ir imtis tikslingų paieškų, kurios dar ir patogios, nes gausus asortimentas – tiesiog internete.

Kiekviena akimirka turiningesnė ir jos reikšmę matuoti įdomiau, kai segime patinkantį, mūsų būdą ir stilių atitinkantį laikrodį, pasirinktą ne dėl statuso ar noro pasirodyti. Juk savivertė kuriama ne aksesuarais – šie tik padeda įprasminti tai, kas rūpi, ką vertiname ir mėgstame.

2019 10 19 13:10
Spausdinti