Meniu
Prenumerata

penktadienis, kovo 29 d.


APRANGA
Iš biuro – tiesiai į darbo vakarėlį. Kaip pasipuošti?
IQ Life

Gruodžio mėnuo yra išskirtinis ne tik žiemos švenčių laukimu, bet ir, rodos, nesibaigiančiais darbais bei reikalais.

Gana dažna situacija, tą pačią dieną tenka atlaikyti darbų maratoną biure, o po to išsyk šokti į šventinį šurmulį įmonės vakarėlyje. Gali pasirodyti nemenkas iššūkis suderinti profesionalų įvaizdį su šventine nuotaika. Vis tik neverta dėl vakarėlio daryti dramos – prieššventiniu laikotarpiu streso ir taip pakanka! Keletas nedidelių gudrybių leis tapti vakaro karaliene, net jei nebus laiko užsukti namo persirengti.

Posakyje „velnias slypi detalėse“ yra labai daug tiesos. Būtent gerai apgalvotos detalės gali per keletą minučių profesionalios ir dalykiškos moters įvaizdį pakeisti į šventine nuotaika alsuojantį derinį. Net neturint laiko persirengti, tikrai po paskutinio dienos susitikimo atsiras keletas minučių papuošalų pakeitimui. Subtilius biure nešiojamus auskarus pakeiskite stambesniais, užsidėkite masyvią apyrankę, keletą žiedų ir klasikinis baltų marškinių bei kelnių ar sijono derinys įgaus naujų spalvų. Beje, jei renkatės ryškius auskarus, atsisakykite idėjos taip pat puoštis ir masyviu vėriniu – skoningam įvaizdžiui pakaks vieno iš šių akcentų.

Ryškioms asmenybėms pasiteisins ir kiek drąsesni šventinio įvaizdžio sprendimai. Biure dėvimą švarkelį pakeiskite švytinčiu, žvyneliais ar kitais blizgučiais dekoruotu švarkeliu ir akimirksniu pakeisite ne tik derinį, bet ir savo nuotaiką. Su tokiu švarkeliu šviesios palaidinės ir pieštuko silueto sijono ar juodų kelnių derinys atrodys ne tik nenuobodžiai, tačiau kaip tik pritrenkiančiai. Juolab tokiam ryškiam akcentui kaip blizgus švarkelis idealiai tiks neutralus kitų drabužių fonas.

Alternatyva šventinių akcentų sudėliojimui ant profesionalaus įvaizdžio bazės gali būti priešingas variantas – šventinio derinio pritaikymas darbo dienai biure. Renkantis šį variantą ryte į darbą tektų išeiti vilkint vakarui tinkamą derinį, „prigesintą“ subtiliais papuošalais ir kitomis santūriomis detalėmis. Tai galėtų būti elegantiška suknelė, kuri subtiliai išryškina jūsų moteriškumą, tačiau nėra pernelyg seksuali. Darbo kolektyvas nebūtinai yra geriausia vieta atskleisti savo kerus. Idėjų šiam pasirinkimui galite paieškoti apžvelgdami šį sezoną madingas „NEWMOOD“ sukneles.

Neverta panikuoti, net jei įsisukę į darbų sūkurį visai pamiršote apie planuojamą šventę, todėl įmonės kalėdinis vakarėlis jus užtiko netikėtai ir visai neturite laiko ieškoti nei suknelės, nei aksesuarų. Prieš išeidama į darbą įsimeskite į rankinę klasikinius juodus aukštakulnius, ryškų lūpdažį bei buteliuką kvepalų ir jūs jau turite svarbiausias priemones šventiniam įvaizdžiui, taip pat ir šventinei nuotaikai sukurti. Aukštakulniai suteiks subtilios elegancijos, o juoko pilnos ryškios lūpos magnetizuos žvilgsnius. Savo ruožtu šlakelis nepamirštamo aromato kvepalų pakylės nuotaiką ir suteiks įvaizdžiui išbaigtumo. Na, ir žinoma, visų svarbiausia yra nepamiršti džiugios nuotaikos, nes po sunkios darbo dienos pagaliau atėjo metas linksmybėms!

2019 12 09 16:50
Spausdinti